Wie zijn wij?

Loods Advocaten is een verband van zelfstandige advocaten; Annelies Sennef en Hanno Wols.

Wij zijn ervaren advocaten en ondernemers. Wij kennen het klappen van de zweep en menen te weten wat essentieel is voor de inhoudelijke én de ondernemerskant van het vak. Voor elk van ons zijn inspanning én ontspanning sleutels tot een gezonde, zakelijke praktijk. Met samen meer dan 50 jaar ervaring, blijven we onszelf uitdagen en ontwikkelen. Want dat geeft als advocaat niet alleen voldoening, het is ook essentieel voor je performance. Om uit elke zaak te halen wat er in zit.


“Volhardend, door de wol geverfd en gedreven door rechtvaardigheid.”

Ervaring

Allebei hebben wij de nodige praktijk- en levenservaring opgedaan. Wij bieden helderheid in complexe kwesties. We komen snel to the point en houden altijd zicht op de verschillende belangen die spelen. Wij weten wij als geen ander hoe belangrijk de vertrouwensband met onze cliënten is. Wij creëren de interactie die nodig is om die verbinding te activeren.

Annelies Sennef
Annelies SennefAdvocaat
Economisch strafrecht en bestuursrecht
Meer over Annelies…
Hanno Wols
Hanno WolsAdvocaat
Ondernemingsrecht en bestuursrecht
Meer over Hanno…

Spelen er in uw praktijk of organisatie vragen of thema’s, neem dan contact met ons op. Wij maken graag vrijblijvend kennis en denken met plezier mee over de invulling van de kwaliteitstoetsen bij u op kantoor.