Onze visie

Ondernemen is lef hebben. Kansen zien én grijpen. Wie wil er dan aan de risico’s denken? Dat doen wij. Door te kijken naar de gevolgen van uw plannen en contracten. Naar mogelijke aansprakelijkheid. Hoe uw zakenpartner of de overheid gaat reageren.

Als ondernemer kan je niet alles zelf en dat is ook niet nodig. Wij denken met u mee, overzien de juridische implicaties en bewaken met u de tere balans tussen kansen en bedreigingen. Tussen aanvaardbare en onverantwoorde risico’s. Die laatste sluiten we waar nodig contractueel voor u uit, zodat u later niet met vervelende en langdurige procedures te maken krijgt.

We zijn een professionele partner in business, vol expertise én ondernemerszin. We loodsen u door wet- en regelgeving heen. Op verschillende rechtsgebieden. Met oog voor menselijke verhoudingen en creatieve oplossingen weten we verschillende belangen op een lijn te krijgen. Zodat uw plannen de minst mogelijke (juridische) weerstand ontmoeten. Risico’s voorkomen: dat is een veel betere investering dan achteraf telkens brandjes moeten blussen. Zo blijft ondernemen leuk.

Keertje sparren? Bel of app dan met Hanno Wols: +31(0) 6 50 66 71 27 of stuur een mail naar wols@loodsavocaten.nl. Met zijn brede kennis en creatieve blik beweegt hij zaken in de juiste richting.


Samen kiezen we de juiste richting, terwijl u het roer stevig in handen houdt.

Risico’s beheersen als het fout gaat

Productiefout, bacteriële besmetting, een arbeidsongeval, fraude …. soms gaat het opeens helemaal mis. Wat er ook speelt, u staat in één klap op onbekend terrein. Er worden processen in gang gezet waar u geen grip op heeft, die onrechtvaardig lijken. Claims, boetes, dwangsommen, handhaving, bestuurlijke maatregelen of zelfs strafrechtelijke vervolging. Interne of externe onderzoeken, waarbij verschillende partijen verschillende belangen en (verborgen) agenda’s hebben.

Wat zijn de consequenties? Wat is uw positie? Wat moet en kunt u doen? Bij wie moet u zijn? Wij zoeken het grondig en tot op de bodem uit. Wij zorgen dat we het hele speelveld kunnen overzien. Dat we alle belangen kennen. Daarna bepalen we samen de beste strategie. U blijft stevig aan het roer. Wij loodsen u door de woelige wateren heen. Daar kunt u op vertrouwen.

Worden de juridische messen geslepen, pak dan direct de telefoon en bel of app Annelies Sennef: +31(0) 6 41 25 51 17. Zij staat vlijmscherp en rotsvast aan uw zijde.