Rechtsgebieden

Uw ondernemersactiviteiten beslaan vaak meerdere rechtsterreinen. Om eens wat te noemen: voor de bouw van een nieuwe productiehal heeft u verschillende bestuursrechtelijke vergunningen nodig.  Met uw leveranciers en afnemers sluit u civielrechtelijke contracten en voor inhoudelijke discussies met toezichthouders en handhavende autoriteiten wilt u terug kunnen vallen op deskundig bestuursrechtelijk en strafrechtelijk advies.

Juist vanwege onze kennis van verschillende rechtsgebieden, kunnen wij u vlot en to the point adviseren. Ons team is gespecialiseerd in civielrecht, bestuursrecht en (economisch) strafrecht.

Civiel recht

Commerciële contracten staan centraal in het zakendoen. Wij begeleiden ondernemers vanaf de onderhandelingsfase tot het einde van een contract. Gedegen kennis en ervaring met het ontwerpen van contracten en algemene voorwaarden waarborgen een goed advies.

Meer over civiel recht

Bestuursrecht

De overheid speelt een belangrijke rol in het maatschappelijke verkeer. Ondernemingen en andere organisaties komen de overheid tegen als regelgever, vergunningverlener, toezichthouder, subsidieverstrekker en contractspartij.

Meer over bestuursrecht

Strafrecht

De impact van een strafrechtelijk onderzoek is voor veel ondernemers bijzonder ingrijpend. Zowel als u slachtoffer wordt van criminaliteit of juist verdacht wordt van strafbare feiten. Soms raken die verdenkingen u als privépersoon, in andere gevallen wordt de integriteit van uw onderneming ter discussie gesteld.

Meer over strafrecht

Levensmiddelenrecht en voedselveiligheid

Food Law is ons bijzondere werkterrein. We adviseren en begeleiden levensmiddelenproducenten en hun brancheverenigingen over de eisen die toezichthouders op grond van (Europese) wet- en regelgeving aan hen stellen.

Meer over foodlaw